Obejrzyj dziś wieczorem ostatni start rakiety SpaceX w 2022 roku

SpaceX jest gotowy do ostatecznego startu w 2022 roku i możesz oglądać go na żywo w Internecie dziś wieczorem.

a Sokół 9 pocisk z SpaceX Wyśle izraelskiego satelitę do obrazowania Ziemi w kosmos w piątek (30 grudnia) i będzie można go oglądać online za darmo. Start zaplanowano na 2:17 ET (23:17 PT 29 grudnia lub 0717 GMT), a relacja będzie dostępna o godz. Kanał SpaceX na YouTube (Otwiera się w nowej karcie).

Elise Haynes

„Analityk. Nieuleczalny nerd z bekonu. Przedsiębiorca. Oddany pisarz. Wielokrotnie nagradzany alkoholowy ninja. Subtelnie czarujący czytelnik.”

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Back to top