Let’s Eat: Charkuu 102 łączy w sobie najwyższej klasy wędliny z doskonałą przestrzenią eventową

Let’s Eat: Charkuu 102 łączy w sobie najwyższej klasy wędliny z doskonałą przestrzenią eventową

Charkuu 102 również niedawno powiększyło się o powierzchnię handlową w ramach Rynku Towarów i Korporacji

Właściciel Charkuu 102 zaczął od pomysłu stworzenia idealnej sali weselnej. Kupili kawałek nieruchomości i szukali przyjaznych dla środowiska sposobów oczyszczenia nieruchomości pod budowę stodoły. Po przeprowadzeniu badań zdecydowali, że tradycyjne rasy świń będą idealne do uprawy ziemi po wycięciu drzew. Ich pierwszy ślub odbył się w 2018 roku.

„Świnie stanowią naturalną barierę dla grzybów” — wyjaśnia reżyser Phil Boucher.

Popyt na lokalną rasę wieprzową był duży.

„Byli w stanie sprzedać go przyjaciołom, w następnym roku ludzie pytali więcej. Więc robiliśmy to dalej i tak się rozwinąłem i jak Charkuu 102 zaczęło się w branży rolniczej.”

Charkuu 102 stało się lokalnie znane jako fantastyczne miejsce na wymarzone wesela. Ich zespół ekspertów od wydarzeń pomaga poradzić sobie z trudnym zadaniem organizacji i przygotowania do wielkiego dnia. Obiekt oferuje transfer do pokoju pana młodego i apartamentu dla nowożeńców. Drewniana stodoła jest doskonale usytuowana wśród zieleni borealnego lasu i pomieści 200 osób.

Zawsze lubili wędliny. Pikantne i słodkie kreacje z różnymi rodzajami prosciutto, salami, kabaczkami, lokalnymi serami, pieczonym czosnkiem, piklami i konfiturami. Niedawno rozszerzyli swoją działalność na powierzchnie handlowe w tętniącej życiem okolicy Rynek towarowy i firmy. Wszystko z ich sklepu jest lokalnie przenoszone z ich domu. Klienci mogą kupić w swoim sklepie wyśmienite panini, bułki z wędlinami, miski lub talerze, oferując szeroki wybór. Dostępne są również świeże zupy oraz kiełbaski.

Obecna oferta wędlin w Charkuu 102 obejmuje buraki, koperek, pistacje z klonu curry, klasyczną włoską paprykę i opalaną paprykę z tequilą.

„Produkujemy kiełbasę, salami, prosciutto, speck i lunga – wszystko z naszych własnych zwierząt” – mówi Boucher.

Ich menu dobrze komponuje się z koktajlem lub kieliszkiem wina z sąsiedniego baru Woodside. Goods and Co Market to idealne miejsce dla Charkuu 102 do zaprezentowania swoich potraw. Obsługuje ludzi, którzy pracują i robią zakupy w centrum miasta i chcą czegoś szybkiego, smacznego i lokalnego. Pozostają one otwarte później w piątek i sobotę, aby zaspokoić potrzeby klientów.

READ  Potężna burza słoneczna tworzy olśniewające zorze polarne na dalekim południu

Charkuu może wyprodukować 102 deski do wędlin na wesela i duże imprezy.

„Skontaktuj się z nami, a my przygotujemy do tego talerze. Wykonujemy również duże stoły do ​​wędlin i pełnowymiarowe stoły w zależności od imprezy.” Rozmiary mogą się różnić. „Jeśli wybierasz się tylko na weekend lub na kolację, proponujemy wyżywienie na 10 lub 15 osób”.

Mają też opcje wyżywienia dla dwóch lub czterech osób na piknik lub randkę. Można go zamówić online z odbiorem następnego dnia. Deski Charkuuu 102 Charkuterie są sprzedawane z deskami z prawdziwego drewna, co stanowi autentyczne wykończenie wykwintnego dania.

Ich produkty można również kupić w Nomad, Spotkanie z serem I Restauracja Gryźć. Współpracowali także m.in Ostry sos Heart Pet Aby pikantny paluszek salami z czerwonego habanero był teraz dostępny w sklepach spożywczych i na targach w całym mieście.

sprawdzać Witryna Charkuu 102 Więcej informacji na temat miejsca ślubu, wędlin, cateringu i nie tylko.

Lub odwiedź ich osobiście w Goods And Co Market przy 251 Red River Rd:

  • Niedziela: 10:00 – 16:00
  • poniedziałek – wtorek: nieczynne
  • środa – piątek: 11:00 – 19:00
  • Sobota: 10:00 – 16:00

Elise Haynes

„Analityk. Nieuleczalny nerd z bekonu. Przedsiębiorca. Oddany pisarz. Wielokrotnie nagradzany alkoholowy ninja. Subtelnie czarujący czytelnik.”

Rekomendowane artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *