Stanley Tucci ujawnia, że ​​stracił apetyt podczas leczenia raka

Stanley Tucci ujawnia, że ​​stracił apetyt podczas leczenia raka: „Wszystko smakowało jak mokry karton”


Stanley Tucci opowiada o swoim leczeniu raka io tym, jak stracił dla niego coś tak cennego: apetyt.

60-letni aktor ujawnił we wrześniu, że zdiagnozowano u niego raka trzy lata temu, po odkryciu guza u podstawy języka.

ujawnił w obszernym wywiadzie z New York Times Że wszystko, co w tym czasie jadł, smakowało jak „mokry karton czyichś kału”.

Stanley Speaks: Stanley Tucci opowiada o swoich metodach leczenia raka io tym, jak stracił dla niego coś tak cennego: apetyt

Dodał, że jego największym lękiem jest utrata zmysłu smaku, dodając: „To znaczy, jeśli nie możesz jeść i cieszyć się jedzeniem, jak zamierzasz cieszyć się wszystkim innym?”.

„Było ciężko, bo próbowałem wszystkiego, ale niekoniecznie mogłem przełykać” – dodał, przypominając sobie czas, kiedy próbował steku Florentina.

Musiałem go żuć przez 10 minut, żeby dostać się do gardła… [sometimes] Po prostu musiałem wyrzucić jedzenie.

Jego największy lęk: Dodał, że jego największym lękiem jest utrata zmysłu smaku, dodając:

Jego największy lęk: Jego największym lękiem, dodał, była utrata zmysłu smaku, dodając: „To znaczy, jeśli nie możesz jeść i cieszyć się jedzeniem, jak zamierzasz cieszyć się wszystkim innym?”

Jednak pomimo tej niefortunnej sytuacji nie chciał przestać pracować nad swoim programem CNN Stanley Tucci: The Search for Italy.

READ  Halligonian czy Torontończyk? Kanadyjskie niebezpieczeństwo! Bohater zastanawia się nad swoimi korzeniami

Nie było mowy, żebym tego nie zrobił. Od dawna chciałem opowiedzieć historię Włoch i różnych kuchni w każdym regionie” – powiedział Tucci.

Wywiad miał promować jego nową powieść Taste: My Life Through Food, która ukaże się we wtorek.

Niemożliwe: „Nie było mowy, żebym tego nie zrobił.  Od dawna chciałem opowiedzieć historię Włoch i różnych kuchni w każdym regionie

Niemożliwe: „Nie było mowy, żebym tego nie zrobił. Od dawna chciałem opowiedzieć historię Włoch i różnych kuchni w każdym regionie”.

Książka jest opisywana jako odjechany pamiętnik, w którym pisze o wielu rzeczach, w tym o okropnym jedzeniu, które je na planach filmowych.

Jedyną rzeczą, która sprawia, że ​​wybór włoskich restauracji jest znośny, jest to, że zawsze podaje się wino. Tragiczny dla kraju to kulinarna inspiracja.

Zapytany, dlaczego w ogóle nie omówił w książce swojej kariery aktorskiej, Tucci dodał: „To wszystko jest strasznie nudne”.

Funky: Książka jest opisana jako funky pamiętnik, w którym pisze o wielu rzeczach, w tym o okropnym jedzeniu, które je na planach filmowych

Funky: Książka jest opisana jako funky pamiętnik, w którym pisze o wielu rzeczach, w tym o okropnym jedzeniu, które je na planach filmowych

Co ciekawsze, powiedział: „Czy idziesz przez życie, masz tę ścieżkę i tę wizję, a potem nagle ta cała dobra rzecz jest jak przyczepiony do ciebie wózek boczny i jesteś w innym kierunku”.

Jego program w CNN został wznowiony na kolejny sezon, chociaż nie jest jasne, kiedy produkcja może się rozpocząć, chociaż omówił, co było w menu obiadowym.

„Tylko trochę makaronu, z pomidorami i świeżymi krewetkami, trochę bulionu z krewetek i trochę bazylii, a potem możemy mieć sałatkę z boku” – powiedział Tucci.

ODNOWIONE: Jego program w CNN został odnowiony na kolejny sezon, chociaż nie jest jasne, kiedy produkcja może się rozpocząć, chociaż rozmawiał o tym, co było w menu obiadowym

ODNOWIONE: Jego program w CNN został odnowiony na kolejny sezon, chociaż nie jest jasne, kiedy produkcja może się rozpocząć, chociaż rozmawiał o tym, co było w menu obiadowym

Reklamy

Luna Nunez

"Gracz. Introwertyk. Rozwiązujący problemy. Twórca. Myśliciel. Przez całe życie ewangelista żywności. Orędownik alkoholu."

Rekomendowane artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *