Sportsnet ogłasza harmonogram transmisji drugiej rundy kwalifikacji do Pucharu Stanleya

Następny rozdział będzie kontynuował polowanie na Puchar Stanleya w tym roku w drugiej rundzie – i to w Sportsnet.

Z ekskluzywną ogólnokrajową relacją w języku angielskim dla drugiej rundy, transmisje po sezonie dla każdego serialu można oglądać w Sportsnet, Sportsnet 360, Sportsnet ONE, CBC i OMNI, a także za pośrednictwem transmisji w SN NOW i NHL Live.

Kanadyjczycy mogą również otrzymywać transmisje radiowe na żywo z wybranych meczów z Dywizji Północnej Sieć radiowa Sportsnet.

Fani mogą również być na bieżąco z najnowszymi wiadomościami, nagłówkami i ważnymi wydarzeniami – a także wyjątkowymi oryginalnymi treściami – w Sportsnet.ca, aplikacji Sportsnet i za pośrednictwem Sportsnet. youtubeI InstagramI Świergot I Serwis społecznościowy Facebook Kanały.

Zanim w pełni rozpocznie się druga runda, zwycięzca pomiędzy Toronto Maple Leaves i Montreal Canadiens musi zostać koronowany. Mecz siódmy z tej serii zostanie wyemitowany w poniedziałek 31 maja o 19:00 EST / 16:00 PDT w Sportsnet, CBC i SN NOW.

Oprócz wieczornej transmisji z kwalifikacji do Pucharu Stanleya, Sportsnet będzie transmitować na żywo projekt loterii 2021 w środę 2 czerwca o 19:00 EST / 16:00 PDT w Sportsnet i SNOW.

Pełne szczegóły harmonogramu kwalifikacji do rundy drugiej można znaleźć poniżej.

Uwaga redaktora: gwiazdka

Obok daty wskazuje, że mecz zostanie rozegrany tego dnia, jeśli będzie to konieczne, w oczekiwaniu na wyniki poprzednich meczów w serii.

Dywizja Północna

Jeśli Toronto wygra pierwszą rundę

Toronto Maple Leafs vs Winnipeg Jets

Play-by-Play: Chris Cuthbert; Analityk gry: Craig Simpson. Reporterzy: Kyle Bukowskas (TOR), Scott Oke (WPG).
Pierwszy mecz: środa, 2 czerwca

Winnipeg @ Toronto, 19:30 ET / 16:30 PDT (SN / CBC)
Drugi mecz: piątek, 4 czerwca

Winnipeg @ Toronto, 19:30 ET / 16:30 PDT (SN / CBC)
Trzeci mecz: niedziela, 6 czerwca

Toronto @ Winnipeg, 18:00 ET / 15:00 PST (SN)
Czwarty mecz: poniedziałek, 7 czerwca

Toronto @ Winnipeg, do ustalenia (SN / CBC)
* Piąty mecz: środa, 9 czerwca

READ  Mark Shefley z Jets został zawieszony na cztery mecze NHL po tym, jak oskarżono Kanadyjczyka Jake'a Evansa

Winnipeg @ Toronto, do ustalenia (do ustalenia)
* Szósty mecz: piątek, 11 czerwca

Toronto @ Winnipeg, do ustalenia (do ustalenia)
* Siódmy mecz: niedziela, 13 czerwca

Winnipeg @ Toronto, do ustalenia (do ustalenia)

Jeśli Montreal wygra pierwszą rundę

Winnipeg Jets przeciwko Montreal Canadiens

Play-by-Play: Chris Cuthbert; Analityk gry: Craig Simpson. Reporterzy: Kyle Pocauskas (MTL), Scott Ocke (WPG).
Pierwszy mecz: środa, 2 czerwca

Montreal @ Winnipeg, 19:30 ET / 16:30 PDT (SN / CBC)
Drugi mecz: piątek, 4 czerwca

Montreal @ Winnipeg, 19:30 ET / 16:30 PDT (SN / CBC)
Trzeci mecz: niedziela, 6 czerwca

Winnipeg @ Montreal, 18:00 ET / 15:00 PDT (SN)
Czwarty mecz: poniedziałek, 7 czerwca

Winnipeg @ Montreal, do ustalenia (SN / CBC)
* Piąty mecz: środa, 9 czerwca

Montreal @ Winnipeg, do ustalenia (do ustalenia)
* Szósty mecz: piątek, 11 czerwca

Winnipeg @ Montreal, do ustalenia (do ustalenia)
* Siódmy mecz: niedziela, 13 czerwca

Montreal @ Winnipeg, do ustalenia (do ustalenia)

Podział wschodni

Boston Bruins vs New York Islanders
Pierwszy mecz: sobota 29 maja

Nowy Jork @ Boston, 20:00 ET / 17:00 PDT (SN360)
Drugi mecz: poniedziałek 31 maja

Nowy Jork @ Boston, 19:30 ET / 16:30 PDT (SN1)
Trzeci mecz: czwartek, 3 czerwca

Boston @ Nowy Jork, 19:30 ET / 16:30 czasu pacyficznego (CBC)
Czwarty mecz: sobota 5 czerwca

Boston @ Nowy Jork, 19:00 ET / 16:00 PDT (SN / CBC)
* Piąty mecz: poniedziałek, 7 czerwca

New York @ Boston, do ustalenia (do ustalenia)
* Szósty mecz: środa, 9 czerwca

Boston, Nowy Jork, do ustalenia (do ustalenia)
* Siódmy mecz: piątek, 11 czerwca

New York @ Boston, do ustalenia (do ustalenia)

Dywizja Centralna

Carolina Hurricans vs Tampa Bay Lightning
Mecz 1: niedziela, 30 maja

Tampa Bay @ Carolina, 17:00 ET / 14:00 PDT (SN)
Drugi mecz: wtorek, 1 czerwca

Tampa Bay @ Carolina, 19:30 ET / 16:30 PDT (SN)
Trzeci mecz: czwartek, 3 czerwca

READ  3 klucze: lawina Złotych Rycerzy, gra 3 drugiej rundy

Carolina, zatoka Tampa, 20:00 EST / 17:00 PDT (SN)
Czwarty mecz: sobota 5 czerwca

Carolina @ Tampa Bay, 16:00 ET / 13:00 PDT (SN)
* Piąty mecz: wtorek, 8 czerwca

Tampa Bay @ Carolina, do ustalenia (do ustalenia)
* Szósty mecz: czwartek, 10 czerwca

Carolina @ Tampa Bay, do ustalenia (do ustalenia)
* Siódmy mecz: sobota, 12 czerwca

Tampa Bay @ Carolina, do ustalenia (do ustalenia)

Część zachodnia

Colorado Avalanche vs. Vegas Golden Knights
Mecz 1: niedziela, 30 maja

Vegas @ Colorado, 20:00 EST / 17:00 PDT (SN / CBC)
Drugi mecz: środa, 2 czerwca

Vegas @ Colorado, 22:00 EST / 19:00 PDT (SN / CBC)
Trzeci mecz: piątek, 4 czerwca

Colorado @ Vegas, 22:00 EST / 19:00 PDT (SN / CBC)
Czwarty mecz: niedziela, 6 czerwca

Colorado @ Vegas, 20:30 ET / 17:30 PDT (SN / SN360)
* Piąty mecz: wtorek, 8 czerwca

Vegas @ Colorado, do ustalenia (do ustalenia)
* Szósty mecz: czwartek, 10 czerwca

Colorado @ Vegas, do ustalenia (do ustalenia)
* Siódmy mecz: sobota, 12 czerwca

Vegas @ Colorado, do ustalenia (do ustalenia)

Tabitha Montgomery

„Nieuleczalny badacz twittera. Amatorski adwokat mediów społecznościowych. Wielokrotnie nagradzany guru muzyki. Becon ćpuna. Skłonny do napadów apatii”.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Back to top