O której jest dzisiaj aktualizacja Minecrafta 1.20?

O której jest dzisiaj aktualizacja Minecrafta 1.20?

Mojang ma zamiar wydać aktualizację Minecraft 1.20 w każdej chwili. Kilka dni temu ogłosili, że nowa wersja starej piaskownicy pojawi się 7 czerwca 2023 roku. Od tego dnia miliony graczy z niecierpliwością czekają na aktualizację. Jednak, jak w przypadku każdego wydania aktualizacji, szwedzka firma zajmująca się grami nie ujawniła dokładnego czasu jej wydania.

Twoja podróż wkrótce się rozpocznie: aktualizacja Trails & Tales pojawi się 7 czerwca!

Przygotuj się na ożywienie swoich historii, niezależnie od tego, czy wykluwasz łowcę, eksplorujesz wiśniowy sad, przycinasz zbroję, czy wykonujesz wiele innych czynności. Zaznaczcie swoje kalendarze i zacznijcie planować!

Nie oznacza to jednak, że nie możemy spekulować i wiedzieć, kiedy dokładnie pojawi się aktualizacja 1.20. Można to zrobić, przeglądając poprzednie aktualizacje i czasy ich wydania.

Przeczytaj także: 7 najlepszych nasion do aktualizacji Trails & Tales do gry Minecraft 1.20


Oczekiwany czas wydania Minecraft 1.20 w Indiach, USA i innych regionach

Weź pod uwagę czasy wydania poprzednich aktualizacji

Mojang wprowadza kilka aktualizacji do tytułu piaskownicy od czasu jego wydania. Jednak na przestrzeni lat zmienili swoje metody wydawania wydań czasowych. Twórcy niedawno wydali te raty w określonym czasie.

Na przykład aktualizacje 1.17, 1.18 i 1.19 były wydawane przez cały czas. 3 do 5 pm GMT (8:30 do 22:30 IST). Można więc śmiało powiedzieć, że aktualizacja Minecrafta 1.20 może zostać wydana 16:00 GMT (21:30 IST).

Kolejnym interesującym faktem, który potwierdza czas wydania nowej aktualizacji, jest to, że siedziba Mojang znajduje się w Redmond w stanie Waszyngton w USA, czyli w strefie czasowej PST. Dlatego programiści wchodzą do biura najwcześniej około 8:00 PST, co przekłada się na 15:00 GMT i 20:30 IST.

READ  Apple był zmuszony porzucić ładowarkę Lightning w nowym iPhonie

Ponieważ gracze będą pobierać aktualizację z całego świata i istnieje wiele stref czasowych, mogą po prostu wykorzystać czas wspomniany powyżej i przekonwertować go na własną strefę czasową, aby zobaczyć, kiedy nadejdzie aktualizacja.

Oczywiście to wszystko spekulacje i nadal nie jesteśmy pewni, kiedy Mojang udostępni aktualizację dla wszystkich.


Co robisz, czekając na aktualizację Minecrafta 1.20?

Wejdź w nastrój aktualizacji Trails & Tales, wybierając spośród naszych tapet mobilnych!

Podczas gdy gracze czekają na aktualizację Minecrafta 1.20, mogą wędrować po swoich światach dla zabicia czasu. Jednym z najlepszych sposobów na złapanie aktualizacji, gdy tylko się pojawi, jest ponowne uruchamianie oficjalnego programu uruchamiającego grę, aby ładował się, gdy tylko Mojang go upuści.

Gracze Bedrock Edition mogą odświeżać stronę produktu gry na stronie sklepu z urządzeniami, aby sprawdzić, czy pojawi się przycisk aktualizacji umożliwiający pobranie nowej zawartości.

Ponadto użytkownicy mogą stale sprawdzać oficjalną stronę Minecrafta na Twitterze i kanał YouTube pod kątem wszelkich nowych treści, które publikują na temat wydania aktualizacji. Oficjalna strona Minecraft Reddit to kolejne doskonałe miejsce do spędzania czasu z innymi graczami i omawiania aktualizacji, dopóki nie zostanie usunięta.

Randolph Howe

„Zła entuzjasta podróży. Irytująco skromny ćpun internetu. Nieprzepraszający alkoholiczek”.

Rekomendowane artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *