Szukam pracowitwego partnera z Łodzi do Tanca Towarzyskiego Turniejowego!
Szukam pracowitwego partnera z Łodzi do Tanca Towarzyskiego Turniejowego!
Szukam ambitnego i pracowitego partnera z Łodzi lub z okolic do Tanca towarzyskeigo turniejwoego ktory wie czego chce i jest na 100%zaangazowany w to co robi.Partner moze byc z klas E lub bez klasy,ale z solinymi podtsawami na zaawansowanym poziomie.Oczekuje od partnera duzego zaangazowania i zapału na parkiecie,treningach,turniejach.Taniec jest dla mnie wazny i bardzo mi na nim zalezy.Mam 18 lat i 161 wzrostu.Obecnie tancze i trenuje w Łodzi.Jestem ambitna zaangazowana i pracowita na kazdych trenigach i wiąze przyszłosc z tancem.
Prosze o kontak
gg:1959924
tel 516712610
e-mial:1991_patunia_w@wp.pl
Re: Szukam pracowitwego partnera z Łodzi do Tanca Towarzyskiego Turniejowego!
Szukam ambitnego i pracowitego partnera z Łodzi lub z okolic do Tanca towarzyskeigo turniejwoego ktory wie czego chce i jest na 100%zaangazowany w to co robi.Partner moze byc z klas E ,D lub bez klasy,ale z solinymi podtsawami na zaawansowanym poziomie.Oczekuje od partnera duzego zaangazowania i zapału na parkiecie,treningach,turniejach.Jestem na duzym zaawansoaym poziomie i szybko sie ucze.Taniec jest dla mnie wazny i bardzo mi na nim zalezy.Mam 18 lat i 161 wzrostu.Obecnie tancze i trenuje w Łodzi.Jestem ambitna zaangazowana i pracowita na kazdych trenigach i wiąze przyszłosc z tancem.
Prosze o kontak
gg:1959924
tel 516712610
e-mial:1991_patunia_w@wp.pl

Del.icio.us
Facebook
Google Bookmarks
Yahoo Bookmarks
Twitter
MySpace
Digg