Partnerka do tańca pilnie poszukiwana ;)
przez Damian Ustjanowski
—
Ostatnio zmodyfikowane
2012-01-07 10:41
Powrót do Szukam Partnera
Witam,
Poszukuję partnerki na kurs tańca towarzyskiego w Szkole Tańca Adama Czuba w Poznaniu (al. Niepodległości 8) . Byłby to typowy kurs tańca towarzyskiego na poziomie początkującym , ponieważ ja sam praktycznie nie mam doświadczenia w typowym tańcu towarzyskim. Mam obecnie 23 lata i 188 cm wzrostu. Generalnie nigdy nie miałem okazji uczestniczyć w zajęciach tego typu. Moje doświadczenia z tańcem sprowadzają się do tańca w dyskotekach klubowych ( co ma niewiele wspólnego z typowym tańcem towarzyskim) , a ostatnio poczułem ,że chcę spróbować czegoś właśnie bardziej wyszukanego. Moje oczekiwania wobec tych zajęć są takie ,żeby to było coś w rodzaju odskoczni od codziennej rutyny, w pewnym momencie swojego życia dostrzegłem ,że taniec sam w sobie może być po prostu bardzo miłą formą spędzenia wolnego czasu, która może przynieść wiele radości. Przeczytałem ,że taniec towarzyski jest nie tylko aktywnością czysto fizyczną, ale także taką , która wymaga również emocjonalnego zaangażowania i to jest według mnie piękne w tańcu i generalnie doszedłem do wniosku ,że dzięki tańcu towarzyskiemu będę mógł jakby lepiej wyrazić samego siebie. Generalnie chciałbym się nauczyć tańca jako praktycznej umiejętności , która okaże się przydatna w życiu , nie myślę o byciu profesjonalnym tancerzem startującym w konkursach tańca. Zatem byłoby idealnie, gdyby moja przyszła partnerka do tańca miała podobne nastawienie do tych zajęć co ja. Zainteresowane osoby proszę o kontakt ze mną pod numerem telefonu : + 48 666 204 797 lub pod adresem e-mail : damiang54@wp.pl .
Funkcjonalność forum działa w oparciu o Ploneboard